Bine ati venit la SkinMagia

Shopping Cart

0 produse 

BIO MER

BIO MER

BioMer reprezinta un brand de cosmetice naturale realizate din biomolecule pentru imbunatatirea sanatatii si a frumusetii vietii tale.

 

Ingrediente active naturale din Mar Menor

 

Produsele au la baza ingrediente active naturale (namol si alge marine) din Marea Menor, cea mai mare laguna cu apa sarata din Europa. De-a lungul timpului, conditiile naturale si-au lasat amprenta asupra regiunii, imbogatindu-i apele cu o cantitate importanta de minerale, precum calciu, magneziu, potasiu si flour. Rezultatele cercetarilor au confirmat proprietatile curative si nutritive ale namolului, conducand la cresterea popularitatii lagunei. Nivelul ridicat de saruri minerale si vitamine, au transformat algele marine de Mar Menor intr-un ingredient crucial in terapiile de infrumusetare.


Biomolecule din Marea Menor

 

Principala calitate a namolului din Marea Menor este abilitatea de a echilibra pH-ul pielii, mentinandu-i nivelul optim. Datorita compozitiei chimice complexe (fiind alcatuit din substante chimice organice si anorganice), namolul poate fi utilizat pentru tratarea tuturor tipurilor de piele.

Mineralele din acest namol stimuleaza celulele, purifica si elimina toxinele din organism, creand un complex biomolecular (extras din organisme vii, fara a afecta structura moleculara).

Extractul din alge este mult mai usor asimilat de organism pentru ca se absoarbe rapid in piele prin stimularea fibroblastelor (celulele responsabile de sinteza colagenului si a elastinei).

Astfel, proprietatile algelor marine de Mar Menor actioneaza pentru calmarea, hidratarea, incurajarea sintezei de colagen, echilibrarea nivelului de sebum si redobandirea elasticiatii pielii.

 

SIREIA


Gama pentru ingrijirea fetei

 Legenda spune ca o nimfa a apelor (in mitologia greaca, nimfele erau tinere foarte frumoase si seducatoare) a traversat Marea Mediterana, a ajuns la raul Thader (cunoscut acum ca raul Segura) si a inotat de-a lungul lui pana a ajuns la izvoare, considerate sanctuarele lor. Pe malurile raului, dar si pe terenurile din jur, ea a descoperit multe plante medicinale, bogate in proprietati nutritive. Nimfa i-a condus pe iberici la izvorul Agua Salada si pe malurile raului Thader, invatandu-i cum sa creasca si sa foloseasca ierburile sale pentru tratamente de vindecare si de infrumusetare. Extractele din alge si din alte plante terestre si acvatice au fost folosite de mii de ani in hranirea si vindecarea oamenilor, asigurandu-le longevitate, tinerete si frumusete.

 

Produsele din gama Sireia:

 

 • au in compozitie extracte naturale din plante

 • au in compozitie uleiuri vegetale si proteine de colagen obtinute prin procese biotehnologice

 • nu contin parabeni

 • nu contin flatati (substante chimice considerate factori ce pot favoriza aparitia diabetului, a obezitatii sau a infertilitatii)

 • nu contin formaldehyde

 • nu sunt testate pe animale

 • nu contin organisme modificate genetic 

 

 MARINE CELL


Linie stiintifica conceputa pentru tratarea tuturor tipurilor de ten

 • Gama contine cosmetice naturale create special pentru a trata fiecare tip de piele, reprezentand sinergia dintre uleiurile esentiale si inovatia tehnologica.

   

  Produsele din gama Marine Cell:

   

  • nu contin parabeni

  • nu contin derivate din petrol

  • nu sunt testate pe animale

  • nu contin organisme modificate genetic

   

  Ingrediente organice certificate ECOCERT


SALTY LAGOON SPA THERAPY


 • Gama tratament "Mind & Body": Echilibru intre corp si minte

   

  Marea Menor, situata in Regiunea Murcia (Spania), poarta titlul de cea mai mare laguna cu apa sarata din Europa. Proprietatile cosmetice ale produselor Bio Mer sunt garantate de multiplele beneficii ale sarurilor marine. Sarea de mare se proceseaza diferit fata de sarea obisnuita, obtinandu-se produse naturale ce au in compozitie o cantitate considerabila de oligoelemente, precum calciu, potasiu, iod si clorura de magneziu.

   

  Bio Mer a lansat gama-tratament BODY & MIND, selectand cu grija ingrediente active naturale de la Marea Menor si din alte parti ale lumii, recunoscute pentru proprietatile lor curative.

   

  Terapia combina un peeling enzimatic mecanic, urmat de o masca detoxifianta cu argila, alge marine si saruri din Marea Menor. Punctul culminant al tratamentului il reprezinta masajul pentru drenare si tonifiere cu ulei anticelulitic “Salty Lagoon” SPA THERAPY. Cei trei pasi ai tratamentului sunt completati de Concentratul Marin din Marea Menor care, datorita caracteristicilor sale versatile, poate fi utilizat pentru amplificarea beneficiilor mastilor faciale si a tratamentelor corporale. In plus, ajuta pielea sa isi restabileasca echilibrul osmotic, prin oxigenenarea si hidratarea celulara, asigurand bunastarea intregului organism.

   

  Efectele sunt vizibile inca de la prima aplicare, dar pentru a obtine cele mai bune rezultate, se recomanda utilizarea profesionala a “Salty Lagoon” SPA THERAPY, o data sau de doua ori pe saptamana.

   

  Produsele din gama Salty Lagoon Spa Therapy:

   

  • nu contin parabeni

  • nu contin derivate din petrol

  • nu sunt testate pe animale

  • nu contin organisme modificate genetic

Produse 1 pana la 9 din 15 total

/pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Grila  Lista 

Sortare directie descendenta

Produse 1 pana la 9 din 15 total

/pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Grila  Lista 

Sortare directie descendenta