Bine ati venit la SkinMagia

Shopping Cart

0 produse 

KORRES


Farmacistul elen, George Korres, a pus bazele KORRES din pasiunea sa de a obține ceea ce este mai bun din natură, folosind ultimele tendințe în domeniul științific. Fiind inspirat de cele mai puternice ingrediente naturale și de tradițiile elene, KORRES crează produse ce au la bază studii clinice, cu formule ce reflectă atenția către detalii – esența tuturor acțiunilor KORRES.

EXTRACTE PREȚIOASE. CERCETARE AVANSATĂ. PRODUSE DEOSEBITE


1 INGREDIENTE NATURALE PUTERNICE

Toate produsele noastre au la bază ingrediente naturale. Flora elenă este cunoscută pentru diversitatea, bogăția și varietatea sa, cuprinzând peste 6.500 specii, dintre care 1.200 sunt plante native, endemice.  

Cercetătorii noștri selectează regiunea ideală pentru cultivarea fiecărui tip de plantă, având în vedere clima și tipul de sol. În același timp, aceștia susțin protecția plantelor pe cale de dispariție.

2 COOPERAREA CU COMUNITĂȚILE LOCALE

Evaluând rezultatele cercetării noastre pe zonele selectate pentru plantare, am dezvoltat colaborări bazate pe susținerea comunităților locale, a sindicatelor din comunități și a cooperativelor agricole.

3 EXTRACȚII

Colaborarea apropiată cu Facultatea de Farmacie din cadrul Universității din Atena ne-a ajutat să cream o unitatea de extracție a plantelor, în conformitate cu mediul înconjurător, exemplară. Această unitate – prima de acest tip din Grecia – ne permite să extragem și să izolăm ingredientele active pentru a produce extracte naturale organice, având calitate premium și eficacitate clinică dovedită.

4 CERCETARE

În laboratorul de Cercetare și Dezvoltare al KORRES activează un colectiv independent științific, format din profesori și cercetători de rang internațional, al căror țel este acela de a explora la maxim beneficiile clinice ale ingredientelor active naturale în biochimie, farmacognozie și dermatologie clinică. Având la bază cercetarea primară aplicată, precum și angajamentul nostru de a crea produse naturale, foarte bine tolerate de piele și care să nu dăuneze mediului înconjurător, dar fără a compromite siguranța și eficacitatea, Laboratorul KORRES dezvoltă produse în propria unitate de producție certificată.

5 EFICACITATE

Eficacitatea trebuie demonstrată.

Creăm produse naturale, eficace.

Utilizăm cele mai puternice ingrediente anti-ageing de pe piață, folosind teste de coliziune pentru  confirmare.

6 INOVAȚIE

Gama Wild Rose 1996/ Prima cremă naturală de hidratare a tenului pentru 24 ore și un produs best-seller la nivel global. Gel răcoritor cu iaurt 2003/ Primul produs cosmetic dezvoltat la nivel global, care conține iaurt comestibil.

Gama Black Pine 2012 / Cea mai naturală și total sustenabilă gamă de îngrijire anti-ageing a pielii, ce are la bază cercetarea primară a biologiei matricei metaloproteinază [MMP], dar și modul în care aceasta poate fi influențată de acțiunea polifenolilor din pinul negru, epigalocatehină [inovație KORRES]. Acționează asupra a 4 semne naturale anti-ageing: fermitate și redarea conturului/lifting instant/anti-rid/hidratare și luminozitate.

7 CREAREA PRODUSELOR

Toate produsele noastre au la bază patru grupe de ingrediente naturale organice certificate: plante cu proprietăți farmaceutice, plante din flora elenă, ingrediente comestibile și ingrediente naturale cu eficacitate mare.   

Prin intermediul angajamentului nostru perpetuu de a crea produse, ce au la bază cercetarea și tehnologia ce nu dăunează mediului înconjurător, fiind foarte compatibile cu nevoile pielii, evităm utilizarea compușilor sintetici. În acest fel, înlocuim acești compuși cu ingrediente naturale la fel de eficiente, ce aduc beneficii, nedeteriorând pielea.

8 DATE DESPRE COMPOZIȚIE

Având în vedere cantitatea foarte mare de informație și nivelul de înțelegere al produselor cosmetice naturale, am decis să scriem pe etichetă Date despre compoziție. Inițiativa noastră de a comunica onest, transparent, pe înțelesul tuturor este foarte bine primită. Pe etichetă sunt informații despre procentul de ingrediente naturale din produse, ingredientele din fiecare produs, precum și o listă cu ingrediente ce nu trebuie să fie în produs.

 9 UTILIZAREA PRODUSELOR

Produsele KORRES reprezintă o încântare pentru simțuri, au ambalaje atractive, au proprietăți cosmetice foarte bune. Vrem ca, consumatorii noștri să descopere partea estetică a produselor. Brandul KORRES face parte din viața de zi cu zi , îmbunătățind-o prin intermediul produselor ce “ne inspiră și ne fac să zâmbim”.

10 PASIUNE       

 Pasiunea pentru ceea ce facem este cea care ne dă puterea de a construi ceva extraordinar. Respectăm nivelul de inteligență al consumatorilor noștri și le transmitem toate informațiile de care au nevoie pentru a putea lua deciziile corecte. Credem în responsabilitatea față de colaboratorii noștri și față de mediul înconjurător și acționăm în consecință. Credem în poezia produselor noastre și în părerile consumatorilor noștri cu privire la produsele noastre.

Produse 1 pana la 9 din 42 total

/pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Grila  Lista 

Sortare directie descendenta

Produse 1 pana la 9 din 42 total

/pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Grila  Lista 

Sortare directie descendenta