Bine ati venit la SkinMagia

Shopping Cart

0 produse 

LAKSHMI

LAKSHMI

Povestea LAKSHMI

 

Cum s-a nascut ideea. Proiectul Lakshmi s-a nascut in India, in timp ce Linda si Franco participau la un curs de Ayurveda. Cuceriti de profunzimea si de filosofia acestei stiinte stravechi, numita si “arta a vindecarii”, cei doi au hotarat sa foloseasca invataturile acesteia in sectorul de frumusete din tarile vestice.

 Frumusetea este o expresie a constiintei. Iar aceasta, frumusetea, impreuna cu bucuria de a trai, reprezinta o noua legatura cu propria noastra constiinta. Acesta este si principiul pe care Lakshmi l-a avut in vedere atunci cand a pornit in cautarea ingredientelor, a metodelor si a formulelor necesare pentru a obtine calitatea absoluta in ceea ce priveste cosmetica.

Cu ce se ocupa Lakshmi. Cu o existenta de mai bine de 20 de ani in sectorul de wellness si de produse cosmetice, Lakshmi este rodul unei pasiuni adanci pentru invatatura estica veche Ayurveda.

Lakshmi a dezvoltat a o linie de cosmetice de-a dreptul extraordinara prin imbinarea filosofiei Ayurvedice, a terapiei naturiste si a aromaterapiei cu cele mai noi cunostinte comestice, cu produse naturale organice si cu uleiuri esentiale pentru reda frumusetea si excelenta pielii tuturor celor trei tipuri constitutionale Dosha. (Vata, Pitta si Kapha).

Timp de mai bine de 20 de ani, Lakshmi a produs peste 300 de produse certificate eco-organic, ce nu au fost testate pe animale. Astfel, compania si-a demonstrat consecventa si angajamentul fata de valorile sale etice.

Misiune

Lakshmi are misiunea de a contribui la dezvoltarea si la raspandirea importantei constiintei, precum a si cunostintelor holistice, cu scopul de a creste calitatea vietii oamenilor. Totodata, Lakshmi incurajeaza manifestarea sensibilitatii si respectului fata de toate animalele, plantele si mediul inconjurator.

Calitate absoluta. Principiile fundamentale ale calitatii superioare

 Cosmeticele naturale Lakshmi sunt pure si foarte nutritive. Mentin pielea fresh deoarece sunt realizate din ingrediente asigurate de Mama Natura: ierburi, seminte, flori, fructe si roade ale muncii albinelor. De precizat este si faptul ca produsele noastre sunt extrem de bogate in cele mai pretioase substante daruite de natura, precum untul de shea, aloe vera, jojoba, susan, centella asiatica, trandafiri, smirna si uleiuri esentiale.

 

Lakshmi foloseste:

 

 LIPOZOMI

 Cremele Lakshmi au la baza lipozomi din germeni de grau. Lipozomii sunt fosfolipide pe care pielea noastra le adora. Datorita structurii moleculare pe care o au, acestia transporta apa si nutrientii catre derma (stratul cel mai adanc al pielii unde se formeaza ridurile), pentru a impiedica aparitia ridurilor si a deshidratarii.

 

EXTRACTUL AYURVEDIC

 Lakshmi respecta instructiunile pretioase ale invataturii milenare Ayurveda atat pentru a procesa uleiul de susan, cat si pentru a folosi in particular extracte din plante precum Shatavari, Aswagandha, Haritaki sau Gotu Kola. Prin urmare, produsele Lakshmi au fost concepute special pentru Vata, Pitta si Kapha, asa incat toti cei care le utilizeaza sa ajunga la acel echilibru interior, necesar sanatatii si frumusetii.

 

EXTRACTE GLICERICE DIN PLANTE

Lakshmi este prima companie din Italia care a introdus extractele obtinute din glicerina vegetala certificata. Aceasta este utilizata cu scopul de a inlocui extractul de glicol rezultat din propilen glicolic. Extractul de glicerina, in schimb, se obtine din plantele crescute organic.

 

EXCTRACTE DIN COMPONENTE ACTIVE SI NON-ACTIVE

 In general, in crearea produselor cosmetice sunt folosite componentele active ale plantei. Numai ca atunci cand echilibrul delicat intre componentele active si cele non-active este distrus, produsul nu mai este la fel de eficient, ceea ce poate duce la aparitia unor efecte negative.

 ULEIURI ESENTIALE PURE

 Parfumul produselor este obtinut prin folosirea uleiurilor esentiale naturale, ce amplifica efecienta acestora. Uleiurile esentiale sunt 100% pure si naturale, fiind rezultatele distilarii prin presiune scazuta, astfel incat sa fie pastrata toata taria lor.

 

PRINCIPII ACTIVE CERTIFICATE

 Lakshmi adopta principii active de inalta performanta, certificate ca fiind organice si dezvoltate prin cercetari stiintifice in ceea ce priveste noile granite in domeniul produselor vegetale. Totodata, Lakshmi utilizeaza noi compusi biopolimerici vegetali datorita carora produsele sunt extrem de eficiente, iar mediul inconjurator nu este afectat.

 

COLORANTI NATURALI

 Culoarea delicata a produselor noastre este data de componente naturale, precum: curcuma, henna, clorofila si aloe vera. Tocmai de aceea, este posibil ca in timp culoarea produselor, pe care le realizam, sa se schimbe.

 

SINERGII (efecte combinate)

 Rezultatele spectaculoase ale produselor Lakshmi se datoreaza sinergiei create de plante, de uleiurile esentiale si de uleiuri vegetale. Efectele benefice sunt obtinute gratie activitatii intense a unui ingredient atunci cand este combinat cu alte ingrediente cu o actiune similara ori complementara.

 

 CONSERVANTI CERTIFICATI

Lakshmi utilizeaza extract din seminte de grapefruit, glicina de soia, vitaminele A, E, C si uleiuri esentiale. Atunci cand extractul din seminte de grapefruit este diluat in glicerinavegetala certificata, devine un conservant natural, lipsit de efecte secundare si care este extrem de benefic pielii. Cercetarile desfasurate in Statele Unite ale Americii au aratat ca acesta poate fi foarte eficient si in tratarea multor afectiuni ale pielii.

 

ULEIURI VEGETALE

 Toate uleiurile vegetale precum uleiul de susan, uleiul din germeni de grau si uleiul de jojoba sunt presate la rece, pentru a le pastra proprietatile. Intrucat nu au efecte benefice asupra pielii, Lakshmi nu utilizeaza grasimi animale, uleiuri minerale si nici derivate din petroleum.

 

HIDRATARE NATURALA

„Factorul natural de hidrare” folosit frecvent in cosmetice nu este, in mod normal, natural. Produsele Lakshmi, insa, contin un factor de hidratare 100% natural, realizat din suc de aloe vera, mucilagi de nalba si althea. Ofera pielii o hidratare extraordinara.

In plus, produsele Lakshmi au acelasi pH ca si pielea.

Asa cum mentionat si anterior, Lakshmi nu foloseste grasimi animale, uleiuri minerale sau din petroleum. Nici produsul final si nici vreunul dintre ingrediente nu sunt testate pe animale, deoarece suntem impotriva manipularii genetice.

Daca doresti insa, poti sa adaugi chiar tu o picatura de ulei de trandafir, de neroli, de iasomie sau de ulei esential, in functie de ceea ce consideri ca se potriveste pielii tale. Asadar, alege uleiul sau aroma care te atrage mai mult si te face sa te simti minunat!

O picatura pe luna este suficient. Astfel, vei da o nota personala produsului pe care il ai si te vei bucura mereu de un parfum placut si fresh!

 

 

Produsele certificate Lakshmi contin:

 • Principii active certificate ca fiind organice
 • Arome naturale extraordinare obtinute din sinergia plantelor, a uleiurilor esentiale si a extractelor vegetale naturale
 • Ambalaje ecologice
 • Ambalaje facute din fibre de celuloza ecologice, obtinute din padurile cu o durata lunga de viata
 • Plante din culturi biodinamice si organice, dar si din cele salbatice
 • Conservanti acceptati de catre ICEA: extract din seminte de grapefruit, vitaminele A, E, C si uleiuri esentiale
 • 100% uleiuri pure si naturale
 • Produse finale si ingrediente care nu sunt testate pe animale
 • Uleiuri vegetale presate la rece
 • Invataturile importante Ayurvedice
 • Lipozomi din germeni de grau ce hidrateaza, hranesc si restructureaza substantele la nivelul dermei
 • Extracte vegetale din combinatia partilor active si ale celor non-active ale plantelor, pentru o actiune eficienta si echilibrata, lipsita de efecte secundare

 

Produsele certificare Lakshmi nu contin:

 • Polietilen Glicol
 • Silicon
 • Acrilati
 • Acid etilendiaminotetracetic
 • Butilat de hidroxitoluen
 • Butilat de hidroxianisol
 • Polipropilena glycol
 • Compusi organohalogenati
 • Propilen glycol
 • Parabeni
 • Isomethylisothiazolinon
 • Petrolatum
 • Lauril sulfat de sodiu
 • Agenti de colorare sintetici
 • Componente de origine animala
 • Conservanti chimici

 

Produse 1 pana la 9 din 23 total

/pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Grila  Lista 

Sortare directie descendenta

Produse 1 pana la 9 din 23 total

/pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Grila  Lista 

Sortare directie descendenta