Bine ati venit la SkinMagia

Shopping Cart

0 produse 

REN

REN

Nascut din pasiune si din dorinta de a gasi “Sfantul Graal” al ingrijirii cosmetice, fara a folosi chimicale si produse iritante pentru piele, REN a luat fiinta in anul 2000 in UK.

Intrega gama este formulata fara miros sau coloranti artificiali, derivati chimici din petrol, propylene glycol, ingredienti de origine animala, ingredienti modificati genetic, PEGS, TEA/DEA, sulfati si parabeni.

Prezent in magazine ca Selfridges, Harrods, Space NK, John Lewis, dar si in baile celebritatilor din lumea intrega, REN a devenit un brand distinct si bine vandut international: US, Japonia, Australia, Benelux, Germania, Scandinavia, Africa de Sud, Franta, Irlanda si acum, ROMANIA.

REN reprezinta ingijirea pielii in cel mai natural si eficient mod cu putinta.

Produsele se bazeaza pe cei mai noi, hi-tech bio activi, nu contin ingredienti nocivi pentru piele si ofera o placere sublima atunci cand sunt utilizate.

Filozofia REN a pornit de la 5 principii cheie, care stau si astazi ca fundament solid in tot ceea ce se creeaza in cadrul companiei:

 


 

Ingredienti corecti

Produsele REN sunt curate, nu contin ingredienti nocivi pentru piele, (parfum sintetic, petrochimicale care blocheaza porii, detergenti sulfati, coloranti sintetici, ingredienti de origine animala, parabeni.

REN nu contine iritanti glycol, propilen glycol, PEG's, PPGs, Uree, D.E.A, T.E.A, PABA si alti ingredienti sintetici pentru protectie solara: aliphatic alcohols/hydrocarbons, phthalates, fumarates, amines, alkanolamines, synthetic AHAs/BHAs, polyacrylamide, metacrylate, elastomer, poloxamer, styrene, vinyl, polyquaternium, agenti sintetici de chelare, nylon, nitriles, nitrates, nitrosamine, bromati, fluor, aluminu, alumina etc

 

Stiinta corecta

REN este pionier in aplicarea celor mai noi descoperiri ale tehnologiei bio active in produsele sale. Formulele lor sunt curate, eficiente, usor de folosit.

 

Impact corect asupra mediului

REN face tot posibilul pentru a folosi cat mai putine din resursele limitate ale Terrei.

REN doneaza 2,5% din profit campaniilor care ajuta mediul inconjurator si populatiei defavorizate.

 

Experienta placuta

REN crede in produsele de ingrijire care iti ofera o placere senzoriala, pe langa eficienta si corectitudinea ingredientilor. Astfel lumea va fi mai frumoasa, cu oameni mai frumosi.

 

Atitudinea corecta

Principiile, chiar daca costa bani, trebuie respectate pentru ca apoi sa fie cules ceea ce s-a semanat. Increderea si optimisul sunt definitorii pentru brand.

Produse 1 pana la 9 din 11 total

/pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Grila  Lista 

Sortare directie descendenta

Produse 1 pana la 9 din 11 total

/pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Grila  Lista 

Sortare directie descendenta