Bine ati venit la SkinMagia

Shopping Cart

0 produse 

TECNA

TECNA

 

Tecna a revolutionat piata cosmeticelor profesionale reinventand colorimetria fara amoniac, fara substante alergenice care cauzeaza exfolierea si fara adaugarea de parfum. O acoperire perfecta a parului alb si o luminozitate desavarsita atat a parului natural cat si a celui colorat in prealabil – fara ajutorul unei baze naturale.

Tecna este prima companie care a realizat un sistem de reconstructie pentru par bazat pe ingredientul exclusiv, Coenzima Q10, pentru a imbunatati rezultatele deja extraordinare.

 

Tecna creaza aceasta gama de tratament specific cu conceptul exclusivist Aromatherapy, a uleiului esential Alterifolia,  uleiului Tea Tree impreuna cu alte 11 uleiuri esentiale si 8 vitamine.


Tecna creaza o linie care pune in echilibru hidratarea parului, bazata pe ulei de masline pentru par uscat, degradat si deshidratat.

 

 

Teabase este gama de aromaterapie constituita din 12 uleiuri esențiale și 8 vitamine antioxidante care reechilibreaza părul si scalpul prin eliminarea principalelor anomalii și care ofera parului un aspect sanatos si stralucitor .


Metoda Teabase se bazează pe aplicarea a 3 terapii specifice(reglarea sebumului, tratament anti-mătreață, energizarea firului de par) dezvoltate special pentru a normaliza problemele scalpului și pielii. De la prima utilizare veti obține rezultate vizibile și de durată, care vor anula, într-un timp scurt, cauzele ce sufocă frumusețea naturală a parului.Principalul ulei esențial din produsele Teabase este Melaleuca Alternifolia. Este o planta lemnoasa, cu originea în zona subtropicala din Australia; prin distilarea frunzelor sale, se obținețe un ulei esențial cu proprietăți extraordinare antiseptice și anti-germeni, numite Tea Tree Oil, care oferă o contribuție importantă în consolidarea sistemului de apărare al organismului nostru.

 

Din cele mai vechi timpuri, nămolul,  este  recunoscut  pentru efectele benefice pe care le are. Proprietatile apelor din Marea Moartă au fost apreciate  inca din epoca romană pentru calitatile lor curative remarcabile, în special pentru tratarea anomaliilor pielii. Particularitatea compoziției lor este data mineralele și sărurile din Marea Moartă.

Tecna a creat trei formule pretioase pe baza de nămol,  pentru a oferi o experiență de wellness potrivita tututor tipurilor de piele.


Linia MUD teabase este bogata in minerale, care revitaliza metabolismul pielii și  hraneste pielea,  oferindu-i un efect  ANTI-AGE ".

Efectueaza o funcție dublă, de  curățare simultana a toxinelor și impurităților și  de eliberare a substanțelor nutritive și minerale.


Tecna SPA  este primul tratament profesional pentru reconstructia parului deteriorat formulat cu cele mai recente tehnologii pe baza de enzime cu sprijinul ingredientul exclusiv: Coenzima Q10 .


Acest serviciu inversează deteriorare parului cauzata de tehnica de aplicare a produselor sau de utilizarea excesivă a surselor de căldură mecanice. Terapia reînnoiește complet structura deteriorata, imbunatatind imediat conditia firului de par restaurandu-l de toate componentele sale fundamentale.


Procesul de restructurare este foarte simplu și eficient și ii reda luminozitatea naturala si netezimea. Elimină porozitatea din structura firului de păr și garantează o rezistență majoră a părului în timpul viitoarelor tratamente tehnice.


Linia SPA este un tratament rapid și personalizat cu privire la starea de deteriorare a parului. Rezultatele obținute pot fi ușor mentinute cu kit-ul de tratament pentru acasa.

 Produse 1 pana la 9 din 21 total

/pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Grila  Lista 

Sortare directie descendenta

Produse 1 pana la 9 din 21 total

/pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Grila  Lista 

Sortare directie descendenta