Bine ati venit la SkinMagia

Shopping Cart

0 produse 

COSMETICE BIO


Ce sunt cosmeticele bio?


Cosmeticele bio au inceput sa fie din ce in ce mai cautate, iar oferta de produse cosmetic bio pe piata este in continua crestere, atat in Romania, cat si in strainatate. Cosmeticele bio sunt fabricate din substante naturale, cu o multime de vitamine, ingrediente cu efect de hidratare si antioxidanti care sprijina si stimuleaza functiile naturale ale pielii.

Un produs cosmetic bio trebuie sa indeplineasca conditia de a contine 95% ingrediente naturale, atat regn vegetal cat si mineral, restul de 5% fiind ingrediente de sinteza autorizate, de regula agenti de conservare, dificil de inlocuit.

Cele 95% ingrediente naturale trebuie sa fie bio, adica sa provina din agricultura biologica. Deci nu se vor regasi pesticide sau alte substante chimice in compozitia ingredientelor naturale.


De ce sa folosim cosmetice bio si derivatii lor?


Folosind produse cosmetice bio putem fi siguri ca ceea ce folosim pe pielea noastra nu ne poate face rau, si nici nu contine substante chimice daunatoare. Aceste produse sunt foarte blande cu pielea, asa ca pot fi folosite chiar si de persoanele care au alergii sau a caror piele este hipersensibila.

Folosirea cosmeticelor bio este o tendinta fireasca a consumatorilor de a trai intr-un mediu sanatos respectand natura.


 


Cosmeticele bio sunt mai eficiente decat celalte din mai multe puncte de vedere:


  1. Chiar daca pretul este mai ridicat decat in cazul altor cosmetice, cosmeticele bio sunt de calitate superioara si nu riscati sa manifestati reactii adverse.
  2. Cremele antirid sunt mult mai eficiente pentru ca produsele bio se bazeaza pe proprietatile plantelor naturale care sunt mult mai eficiente decat ingredientele artificiale.
  1. Cosmeticele bio sunt mai bune pentru sanatate pentru ca nu contin ingrediente artificiale si nu agreseaza in niciun fel organismul, nu ii modifica starea de functionare si nu produce reactii adverse.

 

REN - GEL DE CURATARE PENTRU ZONA T DIN MACESE - 150ml LAKSHMI - Crema cu Turmeric - 50 ml YON-KA - CREMA CU EXTRACT DE GRAPEFRUIT PNG - 50ml
REN - GEL DE CURATARE PENTRU ZONA T DIN MACESE - 150ml LAKSHMI - Crema cu Turmeric - 50 ml YON-KA - CREMA CU EXTRACT DE GRAPEFRUIT PNG - 50ml
 
93,75 RON Cumpara 200,00 RON Cumpara 191,00 RON Cumpara