Bine ati venit la SkinMagia

Shopping Cart

0 produse 

COSMETICELE NATURALE

Ce sunt cosmeticele naturale?

Cosmeticele naturale sunt fabricate exclusiv din ingrediente naturale, fără parfumuri sintetice, coloranți sintetici, petrochimicale și conservanți. În industria cosmetică, produsele catalogate drept naturale sunt realizate în fabrici mici; corporațiile au abandonat asemenea tehnologii din cauza costurilor ridicate. Și cosmeticele „home-made” pot fi considerate naturale, principala caracteristică a acestor produse fiind existența ingredientelor perisabile în componență.


De ce sa folosim cosmetice naturale?

Produsele cosmetice și cele de îngrijire fac parte din viața noastră cotidiană și nici măcar nu ne putem imagina cum am putea trăi fără ele. Problema este că pielea, organul cu cea mai mare suprafață, absoarbe rapid chimicalele din cosmetice, iar efectele lor dăunătoare nu sunt încă suficient de clarificate.


Și atunci ce e de făcut? Să acordăm atenție ritualului de îngrijire și să ne informăm despre produsele pe care le folosim. În plus, e bine să folosim cât mai multe produse naturale. Ingredientele pe care le conțin produsele cosmetice naturale nu se obțin prin tratamente chimice, astfel încât pericolul absorbției în organism a substanțelor chimic este inexistent. In loc de uleiuri minerale sau emolienți chimici, la cosmeticele naturale se folosesc uleiuri esențiale naturale sau ceară de albine.


Cosmeticele naturale nu sunt preparate în cantități mari și nu au termene de valabilitate foarte mari, așa că nu apucă să se învechească.


YAHAWI - Cremă de faţă Extract de Melc - 50 ml LAKSHMI - Crema cu Ginseng si Jojoba - 50 ml Yon-Ka - HYDRA N1 Crema - 50ml
YAHAWI - Cremă de faţă Extract de Melc LAKSHMI - Crema cu Ginseng si Jojoba - 50 ml Yon-Ka - HYDRA N1 Crema - 50ml
 
190,00 RON Cumpara 200,00 RON Cumpara 227,00 RON Cumpara