Bine ati venit la SkinMagia

Shopping Cart

0 produse 

NUTRICOSMETICE

NUTRICOSMETICE


Nutricosmeticele: viitorul în frumusețe


Nutricosmeticele sunt definite ca suplimente ale căror ingrediente, administrate intern, susțin sănătatea pielii, părului, unghiilor și, implicit, întreaga structură a organismului. Nutrienții pe care îi consumăm zi de zi sunt nu doar un combustibil pentru repararea celulelor, pentru lupta contra radicalilor liberi, pentru detoxifiere sau circulația sangvină. Nutrienții susțin frumusețea din interior, sunt asemenea unor cărămizi din care sunt construite pielea, părul, unghiile. Un aport constant de colagen, acid hialuronic, antioxidanți este esențial pentru tot ce ține de frumusețe, de la tenul radiant la lupta împotriva îmbătrânirii.


Ce este Beauty Help?Beauty Help este o formulă unică, inovatoare, care reunește într-o formă concentrată cele mai renumite ingrediente din produsele nutricosmetice de lux, administrate intern. Formula unică Beauty Help asigură o îngrijire profundă a pielii, având efect susținut de „beauty from inside“ (frumusețe din interior). Îmbunătățește de la nivel celular aspectul tenului, părului și unghiilor și combate eficient primele semne ale îmbătrânirii.

Beauty Help se prezintă sub formă de pudră pentru shake-uri, cu gust plăcut de căpșuni.


 

bhnlpai

 

Frumusețea vine din interior!

 


Tenul cu aspect impecabil este asociat dintotdeauna cu sănătatea. În vreme ce multe persoane încearcă să îmbunătățească aspectul pielii de la exterior, secretul pentru o piele sănătoasă și frumoasă se găsește în interior.

 

Corpul nostru produce în mod natural trei substanțe vitale pentru frumusețe, pentru menținerea fermității și elasticității pielii: colagen, elastină și glicozaminoglicani. Pe măsura înaintării în vârstă, producția de acestora scade și încep să apară primele semne ale îmbătrânirii:

 

  • riduri fine, cauzate de lipsa colagenului sau de hidratarea insuficientă;
  • piele ternă, fără luminozitate, mai ales la fumători din cauza radicalilor liberi;
  • piele pătată, așa-numitele pete de bătrânețe, formate din cauza producției în exces a pigmentului, dar și din cauza repartizării lui neuniforme;
  • piele lăsată, fără elasticitate, din cauza distrugerii elastinei și cantității insuficiente de elastină.


2 Produse

/pagina

Grila  Lista 

Sortare directie descendenta

2 Produse

/pagina

Grila  Lista 

Sortare directie descendenta